PDF: De vanligaste misstagen som bokare
Boka föreläsning

Skicka förfrågan om föreläsning

Om du har några funderingar eller vill diskutera idéer, är du alltid lika välkommen att kontakta mig!

+46 (0) 732 000 899

[email protected]

  ”Jag tar aldrig in samma föreläsare två gånger, men Tomas är undantaget som bekräftar regeln. Med sin gedigna erfarenhet som grund är Thomas en mästare på att inspirera med hög relevans, en viktig ingrediens till att vi idag är Sveriges mest rekommenderade optiker"

- Thomas Kusoffsky,
CEO Smarteyes

Vår forskning kring stress och stresshantering har kommit längre än någonsin tidigare. Ändå fortsätter antalet stressade medarbetare öka markant i Sverige. 

 

Hur kan det vara så?

Det största problemet uppstår när vi tror att stress skapas av yttre omständigheter. Hur många gånger har du tänkt att din stress orsakats av:

  • Jobbet
  • Arbetsuppgifter
  • Familjen
  • För lite sömn
  • Viktiga deadlines

Slösar ni också massvis med pengar på föreläsare som inte lyckas göra någon förändring?

Jag har sammanfattat de tre största misstagen som jag ser om och om igenom när föreläsare bokas. Ta del av dem för att spara tusentals kronor på rätt föreläsare för din verksamhet nästa gång!

Din email behålls enbart för att kunna skicka relevant information till dig. Vi håller dina uppgifter säkra.

I min föreläsning “En arbetsplats utan stress eller press” förklarar jag hur stress är en psykologisk upplevelse. En förnimmelse som sker i våra sinnen och en känsla som enbart skapas av våra tankar.


Genom åren har jag hjälpt hundratals ledare att befrias från den ständiga pressen och stressen både på jobbet och i vardagen.

Andra företag som jag har jobbat med

Alla förtjänar en arbetsplats fri från stress och press

Det är inte jobbet som stressar oss, utan det är vad vi tänker om jobbet som skapar en upplevelse av stress.

Detta är anledningen till att vi en dag kan uppleva stress över vår arbetsbörda för att nästa dag inte uppleva någon stress alls.

När medarbetarna förstår att stressen kommer från deras eget tänkande och inte ifrån jobbet i sig, minskar stressen omedelbart. När de sedan inser vad en tanke egentligen är, försvinner stressen helt och hållet.

 

Boka föreläsning