PDF: De vanligaste misstagen som bokare
Boka föreläsning

Skicka förfrågan om föreläsning

Om du har några funderingar eller vill diskutera idéer, är du alltid lika välkommen att kontakta mig!

+46 (0) 732 000 899

[email protected]

”Innan jag fick möjligheten att samarbeta med Tomas så var det viktigaste att hinna med så mycket som möjligt, gärna den tuffa vägen som man lärt sig att det skall vara. Idag efter samtal med Tomas vinner jag oftare affärer och har fått höra att jag är en behagligare medarbetare och människa. Idag lyssnar jag mer på mig själv och andra, jobbet utförs med harmoni och glädje. Tack Tomas!"

- Mathias Andersson, Marknadschef Infosolutions

Har du någon gång upplevt frustration eller uppgivenhet när några av dina säljare aldrig verkar nå de resultat som du hade önskat?

Ibland verkar det inte spela någon roll hur mycket guidning, hjälp och utbildning man ger. Då är det så lätt att tänka att vissa människor bara inte har “vad som krävs för att bli säljare”.

Tänk aldrig den tanken igen, för den stämmer inte.

ALLA i ditt team har vad som krävs för att bli stjärnsäljare

Resultaten i ditt team kommer från hur säljaren agerar i alla lägen, men vad är det som får personen att göra just det den gör? Varför följer vissa säljare alla tips och knep som de får och andra inte? Varför är säljare så olika?

Det handlar bara om något så simpelt som rädslor och begränsningar. Alla har olika begränsningar eller spärrar som bestämmer vad vi kan göra eller inte göra.

 

Slösar ni också massvis med pengar på föreläsare som inte lyckas göra någon förändring?

Jag har sammanfattat de tre största misstagen som jag ser om och om igenom när föreläsare bokas. Ta del av dem för att spara tusentals kronor på rätt föreläsare för din verksamhet nästa gång!

Din email behålls enbart för att kunna skicka relevant information till dig. Vi håller dina uppgifter säkra.

I min föreläsning och workshop “Släpp bromsen och sälj” går vi igenom vad som håller tillbaka era säljare från att prestera på topp varje dag.

Vi pratar om:

  • Konsekvenser av begränsningar i sälj
  • Hur begränsningarna skapas
  • Hur enkelt det är att få begränsningarna att försvinna

Andra företag som jag har jobbat med

Alla förtjänar att bli stjärnsäljare

Det jag förmedlar med hjälp av denna workshop är en avgörande insikt – när säljaren förstår hur dessa begränsningar skapas och hur enkelt de kan försvinna, kan varje säljare bli en stjärna.

Jag visar hur enkelt dessa spärrar kan plockas bort automatiskt, oavsett vilka de är och var de ursprungligen kommer från.

 

Boka föreläsning