Välj föreläsning

Inspirationsföreläsningar och workshops

Vad är egentligen hemligheten bakom att skapa en arbetsplats där prestation och välmående blomstrar tillsammans!"

 

De mest bokade föreläsningarna

Det enda som behövs för att era kunder ska rekommendera er till alla de känner, är att ge dem en anledning att göra det. Och alla befintliga kunder som inte gör det idag, har inte upplevt någon anledning.
Så enkelt är det.

Boka här

Har du någonsin undrat hur vissa människor kan hoppa ur sängen varje morgon och vara genuint exalterade över att börja sin arbetsdag?
Vill ni uppleva samma känsla av arbetsglädje och passion för det ni gör?

Boka här

Ledarskap är som en fackla som lyser upp vägen för andra att följa. Om den lyser svagt eller slocknar irrar medarbetarna omkring utan att hitta stigen till framgång och välmående.
Hur starkt lyser facklorna hos er?

Boka här

Stress är som en osynlig fiende som smyger sig in i våra liv och skapar kaos. Det kan göra oss sjuka, trötta och mindre produktiva, men det behöver faktiskt inte vara så.

Boka här

Är ni redo att befria era säljare från de begränsningar som håller dem tillbaka från att bli stjärnsäljare som säljer med glädje, självförtroende och tillit?

Boka här

”Jag tar aldrig in samma föreläsare två gånger, men Tomas är undantaget som bekräftar regeln. Med sin gedigna erfarenhet som grund är Tomas en mästare på att inspirera med hög relevans, en viktig ingrediens till att vi idag är Sveriges mest rekommenderade optiker"

-Thomas Kusoffsky
CEO, Smarteyes International