Bli coachad
 

Jag, Tomas Lydahl, är född och uppvuxen i Ystad. 1986 flyttade jag till Los Angeles och påbörjade en framgångsrik karriär inom hotellbranschen. Under mina 18 år hos Marriott Hotels avancerade jag snabbt – från kypare till restaurangchef, event-chef, Director of food & beverage till Director of Sales.

En ny era tog vid 2006 då jag startade mitt företag med fokus på föreläsningar inom kundvård, försäljning och utbildningar inom personlig utveckling.

Lite mer om mig:

Min första bok gavs ut 2010 – ”WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!”. Jobbet som tillfällig vd för Key Solutions AB resulterade 2013 i titlarna Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats för medelstora företag enligt världsorganisationen ”Great Place To Work”. Under 2015 kom min andra bok ut; “TÄNK OM – du stressar i onödan” med underrubriken “Hur du behåller ditt lugn oavsett situation”. En bok som handlar om att agera utifrån den bästa versionen av sig själv, i alla lägen. 

Under de senaste åren har jag lagt allt mer fokus på att förmedla mina djupt förankrade kunskaper och nytänkande tankegångar om hur varje individ blir den bästa versionen av sig själv, i alla lägen. Och fokuserar på företag och individer som vill eliminera stress, press och oro vilket är väldigt passande när det gäller ledarskap, försäljning och kundvård. Jag är en hyllad föreläsare, coach och en flitigt anlitad facilitator av workshops. Jag kan konsten att inspirera till nya insikter som skapar förbättringar, inte bara för stunden utan för hela livet.

En helt ny förståelse om hur vi kan må mycket bättre – oftare

Jag har studerat personlig utveckling i över 20 år och provade under dessa år alla tillgängliga metoder och tekniker, utan att hitta rätt. Det var alltid något som saknades, eftersom traditionella metoder inte var särskilt tillförlitliga och bara verkade fungera ibland. 

Min nyfikenhet och envishet att hitta den pusselbit som saknades, för att nå villkorslös framgång och lycka, ledde mig så småningom till en affärscoach i London. En fyradagars intensivkurs pekade mig i en helt ny riktning som jag inte upplevt tidigare och gav mig alla de svar som jag så länge sökt. Efter många livsförändrande insikter bestämde jag mig för att lära mig så mycket jag kunde om den nyfunna inriktningen. Jag har sedan dess gått ett flertal utbildningar – i bla USA, Kanada, Storbritannien och Spanien – hos de kunnigaste mentorerna inom området psykologiskt och mentalt välmående.

"Jag tar aldrig in samma föreläsare två gånger, men Tomas är undantaget som bekräftar regeln. Med sin gedigna erfarenhet som grund är Thomas en mästare på att inspirera med hög relevans, en viktig ingrediens till att vi idag är Sveriges mest rekommenderade optiker"

- Thomas Kusoffsky, CEO Smarteyes
"Innan jag fick möjligheten att samarbeta med Tomas så var det viktigaste att hinna med så mycket som möjligt, gärna den tuffa vägen som man lärt sig att det skall vara.
Idag efter samtal med Tomas vinner jag oftare affärer
och har fått höra att jag är en behagligare medarbetare och människa. Idag lyssnar jag mer på mig själv och andra, jobbet utförs med harmoni och glädje
Tack Tomas!"

-   Mathias Andersson, Marknadschef, Infosolutions

Alla förtjänar att må riktigt jäkla bra

Jag jobbar med alla människor som vill må bra. Det kan vara de som redan har alla förutsättningar, pengar, där allt är perfekt, utom en sak - välmåendet.

Eller de som har de absolut sämsta omständigheterna och förutsättningarna.

Eller unga och föräldrar. Jag hjälper alla som vill ha min hjälp.

 

Bli coachad

Fyll i formuläret här nedan eller kontakta mig på

+46 (0) 732 000 899

[email protected]