Boka ditt samtal idag

Är du trött på att må dåligt och att få hjälp som inte fungerar?

Isåfall har du nu möjligheten att prova något helt nytt som hjälpt tusentals personen att hitta tillbaka till livsglädjen igen


Är du öppen och nyfiken samt villig att titta i en helt ny riktning så garanterar jag dig resultat.

 
Boka ditt samtal idag

"När jag var 10 år började jag må riktigt dåligt och det fortsatte så i flera år. Jag skadade mig själv både psykisk och fysiskt. Det var hemskt. Ingen hjälp jag fick fungerade, tills jag träffade Tomas.

Efter ett enda samtal fick han mig att se världen med helt nya ögon. Jag fick min självkänsla, glädje och energi tillbaka. Det var ett mirakel och idag mår jag bra. 

Tack Tomas, du är min hjälte!"

/Linnea Sjunnesson, 17 år

Vad blir konsekvenserna om du inte får hjälp?

 

De jag har hjälpt tidigare, har berättat att konsekvenserna som uppstår under psykisk ohälsa kan vara eller bli otroligt stora. De påverkar i regel hela familjen, socialt umgänge, jobbet och fritiden men framförallt livsglädjen som vi alla förtjänar. 

Efter första samtalet säger ofta mina klienter att de:

Kan se världen med nya ögon

Känner sig hoppfulla

Börjar se att glädjen i livet inte är långt borta

 Du förtjänar också friheten att må bra

Efter att jag själv har levt med dålig självkänsla och dåligt självförtroende i över 30 år, vill jag nu dela med mig av insikten som förändrade hela mitt liv. Jag vet inte vad du går igenom men jag vet att din upplevelse av det kan förändras snabbt och enkelt.
 

Efter ha hjälpt 1000-tals personer genom någon form av psykisk ohälsa såsom stress, press eller oro, så vill jag inget annat än kunna hjälpa dig. Det enda som behövs är att du vill ha hjälp, är nyfiken och öppen för att titta i en helt ny riktning. Är du det, kommer du garanterat att uppleva resultat.

"Innan jag tog möjligheten till att samtala med Tomas så var det viktigaste att hinna med så mycket som möjligt, gärna den tuffa vägen som man lärt sig att det skall vara.
Idag efter samtal med Tomas vinner jag oftare affärer
och har fått höra att jag är en behagligare medarbetare och människa. Idag lyssnar jag mer på mig själv och andra, allting utförs med harmoni och glädje
Tack Tomas!"
-   Mathias Andersson, Marknadschef, Infosolutions
 

Min resa till välmående och harmoni

Efter många år av dålig självkänsla och psykisk ohälsa förändrades mitt liv. Jag blev introducerad till ett nytt tankesätt som inte liknade någonting jag tidigare sett eller hört. Nya insikter välkomnade direkt både självkänslan och välmåendet tillbaka. 

Sedan dess har jag rest världen över för att fördjupa mina kunskaper inom denna revolutionerande psykologi som utgår ifrån att vi fundamentalt är friska. Därför kallar jag mig fundamental coach och har flera tusen timmars coachning-erfarenhet. Jag startade även “Tomas & Dennis Podcast” tillsammans med min kollega Dennis Westerberg, för att sprida budskapet vidare.

300+ avsnitt och 6 år senare har vi nu förändrat tusentals människors liv. 

Tillsammans har vi dessutom utbildat över 100 nya coacher och jag har jobbat med allt från chefer och vd:ar till vuxna med dåligt självförtroende och unga som mår dåligt. 

När jag upptäckte att bara några samtal med unga som fastnat i sitt tänkande kunde förändra deras liv, väcktes en stark inspiration att hjälpa många fler.

"Jag hade svårt att koppla av. Känslan av stress och press var ständigt närvarande och det fanns alltid saker att fundera eller grubbla över.

 Samtalen med Tomas gav mig energi och lyfte känslor, tankar och idéer inom mig som inte tidigare kommit fram."

 - Cecilia Dahlgren

Fungerar det här för dig?

För att ditt samtal med mig ska kunna vara början på välmående och livsglädje behöver du fundera på 3 viktiga frågor:

Vill du må bra?

Frågan kan låta banal och självklar, men vill du inte må bättre finns det ingen som kan hjälpa dig.

Kan du lägga sånt du redan vet åt sidan?

Du kommer bara vara mottaglig för ett nytt perspektiv om du lyssnar med ett öppet sinne.

Är du nyfiken?

Viktigast av allt är att du är nyfiken och verkligen vill utforska en annorlunda lösning.

Är svaret "ja" på alla frågorna garanterar jag att vårt samtal kommer ge dig ett helt nytt perspektiv.

Det enda du behöver göra är att:

Boka ett samtal med mig

Ge det en chans och lyssna med öppet sinne

Känna livsglädjen komma tillbaka

Boka samtal

Jag är övertygad om att du vill må bra, få självkänslan tillbaka och känna glädje i livet igen. För att göra det behöver du bli fri från ångest, jobbiga tankar och sånt som tynger dig. Jag gissar dock att ingenting du testat hittills har fungerat. Det kan kännas hopplöst och tillslut orkar man nästan inte försöka mer. 

Ingen ska behöva känna så. Jag vet hur det känns att vara på botten och hur frustrerande det är när ingenting man provat får livet att kännas lättare. Därför vill jag visa ett annat sätt att tänka som ger välmående ett nytt perspektiv. 

Det enda du behöver göra är att boka ett samtal, lyssna med öppet sinne och känna när livsglädjen sakta börjar komma tillbaka. Så kan du äntligen lämna det dåliga bakom dig och börja njuta av livet istället.

Ansvarsfriskrivning: Jag erbjuder inga behandlingar, åtgärder, metoder eller tekniker som ersättning för traditionella psykologiska/psykiatriska terapier eller dylikt.
Jag samtalar endast om hur tankar oskyldigt kan skapa väldigt jobbiga psykologiska upplevelser, vilket har visat sig hjälpa många personer att hitta tillbaka till välmående, livsglädje och harmoni.

Elin, 17 år

"Jag kände mig lugnare redan efter första samtalet med Tomas och det kändes skönt att få prata med honom varje vecka."

Ida, 16 år

"Tomas sätt att förklara gjorde det enkelt att förstå hur lurade vi blir av våra tankar."

Oscar, 23 år

"Efter terapier, träning, dieter och andra metoder var det så skönt att upptäcka att välmåendet finns inom mig och kommer inte ifrån yttre omständigheter."

Tänk om välmående bara är ett samtal bort?

 
Boka samtal