Bli coachad

Referenser

"Innan jag fick möjligheten att samarbeta med Tomas så var det viktigaste att hinna med så mycket som möjligt, gärna den tuffa vägen som man lärt sig att det skall vara.
Idag efter samtal med Tomas vinner jag oftare affärer
och har fått höra att jag är en behagligare medarbetare och människa. Idag lyssnar jag mer på mig själv och andra, jobbet utförs med harmoni och glädje
Tack Tomas!"

-   Mathias Andersson, Marknadschef, Infosolutions

"Jag tar lättare beslut, oroar mig mindre, blir inte lika lätt upprörd och jag fokuserar på det som betyder något och som går att påverka."

- AnnMari Rådmark Hallström, HR Business Partner at The Adecco Group

"Jag har blivit stärkt i insikten att jag har det jag behöver för att lösa varje given situation OM jag bara backar hem till mig själv, hittar lugnet – och litar på det.
  Skillnaden på tidigare ledarskapsutbildningar är att jag med Tomas inte har behövt sitta hemma och plugga och skruva på tusen olika metoder för att kunna leda ”rätt”. Sånt är bara frustrerande krångligt och konstlat. Tomas insikter håller för alla situationer som man hamnar i som mänska, inte bara ledare."

-  Lena Mattsson, Säkerhetschef, Strängnäs Kommun

"Jag hade svårt att koppla av. Känslan av stress och press var ständigt närvarande och det fanns alltid saker att fundera eller grubbla över.
  Samtalen med Tomas gav mig energi och lyfte känslor, tankar och idéer inom mig som inte tidigare kommit fram."

 - Cecilia Dahlgren, VD Hässleholms Tandläkargrupp

"Innan jag träffade dig Tomas hade mina dagar under ett par års tid varit fyllda av stark oro, stress, trötthet och dåligt immunförsvar. Kroppen var helt ur balans trots att det var det enda jag önskade. Jag gjorde allt för att hitta tillbaka till att vara i balans trodde jag, genom kontinuerlig träning, bra kost och minst 8 timmar sömn per natt.
Det jag helt och hållet hade missat var att reflektera över mina tankar. De som tog all energi och som åt upp mig sakta men säkert.
I mitt möte med dig Tomas blev det så självklart att jag jobbat i fel riktning.
Idag ca 6 månader efter vårt första möte upplever jag många fler dagar av lugn, harmoni och mer energi både privat och på arbetet
Jag är dig evigt tacksam🙏"

-Renée Wikström
CFO, Infosolutions

 

"Jag tar aldrig in samma föreläsare två gånger, men Tomas är undantaget som bekräftar regeln. Med sin gedigna erfarenhet som grund är Thomas en mästare på att inspirera med hög relevans, en viktig ingrediens till att vi idag är Sveriges mest rekommenderade optiker"

- Thomas Kusoffsky
CEO Smarteyes

 

"Jag har sett många föreläsare men Tomas är utan tvekan den bästa."

Patrick Wiberg, Handlare ICA Maxi

 

”Tomas är en fantastisk, inspirerande och nytänkande föreläsare. Rekommenderas varmt”

- Erika Briggner, Key Account Manager

 

”Det är något speciellt med ton och rytmik i hans röst som gör att han fångar ens uppmärksamhet fullständigt"

Andreas Fornestedt,
Key Account Manager

 

"Efter många års erfarenhet inom både ledarskap och föräldraskap har jag äntligen börjat förstå varför jag själv haft sån press på mig själv. Tomas har lärt mig (igen, för man glömmer ju bort vad man lär sig) att se fakta och verklighet istället för vad jag tror och upplever är verklighet. Tomas föreläsningar har gett mig ett effektivare arbetssätt så jag får med gjort.

Samtidigt som jag är mer närvarande och mer avslappnad i alla lägen. Jag tog exempelvis ledigt ett par dagar nu i veckan och har alltid brukat haft lite dåligt samvete för att jag inte är på plats för alla. Men denna gång kunde jag enkelt konstatera för mig själv att det dåliga samvetet var ju bara mina egna tankar och min egen press, inget som mina kollegor hade några tankar eller åsikter om.

Så jag vill även tacka Tomas för att min familj har fått umgåtts med mig till 100%. Och att mina kollegor har mig till 100% när jag är på jobb. Känns bra att vara 100%-ig"

- Rickard Rydbrand