PDF: De vanligaste misstagen som bokare
Boka föreläsning

Skitkul på jobbet

Om du har några funderingar eller vill diskutera idéer, är du alltid lika välkommen att kontakta mig!

+46 (0) 732 000 899

[email protected]

”Att anlita Tomas som inspirationsföreläsare blev en perfekt start på planeringsdagarna och vi jobbade mer effektivt, med större glädje och med nyvunnen tilltro fram vår arbetsplan”.

- Jennie Enström, Kanslichef på Strängnäs Kommun

Som tidigare VD för Europas tredje bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje, vet jag vilka fantastiska resultat som kommer med att ha anställda som längtar till jobbet.

Tänk dig om medarbetarna kunde släppa sina mental begränsningar och istället kunde sprida välmående och inspiration till de andra. Hur mycket roligare och effektivare skulle er arbetsplats kunna bli, utan onödig stress?

När vi känner oss stressade, pressade eller mår dåligt på jobbet är det nästintill omöjligt att prestera på topp, och det sätter käppar i hjulen för hela företaget.

Ett vanligt missförstånd är att framgång skapar motivation och glädje, när det i själva verket är helt tvärt om - Det är glädjen som skapar motivationen till framgång.

Slösar ni också massvis med pengar på föreläsare som inte lyckas göra någon förändring?

Jag har sammanfattat de tre största misstagen som jag ser om och om igenom när föreläsare bokas. Ta del av dem för att spara tusentals kronor på rätt föreläsare för din verksamhet nästa gång!

Din email behålls enbart för att kunna skicka relevant information till dig. Vi håller dina uppgifter säkra.

Tänk dig vad ni skulle vinna på att ha medarbetare som
längtade till sina jobb

Förändringar blir lättare och snabbare att genomföra

Medarbetarna bygger automatiskt starkare team

Inspiration och motivation ökar vilket naturligtvis förbättrar  resultaten

Andra företag som jag har jobbat med

Alla medarbetare förtjänar arbetsglädje!

Ett stort missförstånd är att stress kommer från arbetet eller arbetsbördan, vilket inte stämmer då personer reagerar annorlunda inför exakt samma situation. Alla upplevelser kommer från individens egna tankar om arbetet, uppgifter, arbetsmiljön, relationer med kollegor/chefer, etc.

Med insikterna från den här föreläsningen får ni en unik förståelse för hur arbetsglädjen kan höjas i alla lägen. Har ni råd att låta bli?

 

Boka föreläsning