PDF: De vanligaste misstagen som bokare
Boka föreläsning

Skitkul på jobbet

Om du har några funderingar eller vill diskutera idéer, är du alltid lika välkommen att kontakta mig!

+46 (0) 732 000 899

[email protected]

”Att anlita Tomas som inspirationsföreläsare blev en perfekt start på planeringsdagarna och vi jobbade mer effektivt, med större glädje och med nyvunnen tilltro fram vår arbetsplan”.

- Jennie Enström, Kanslichef på Strängnäs Kommun

Som tidigare VD för Europas tredje bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje, vet jag vilka fantastiska resultat som kommer med att ha anställda som längtar till jobbet.

Tänk dig om medarbetarna kunde släppa sina mental begränsningar och istället kunde sprida välmående och inspiration till de andra. Hur mycket roligare och effektivare skulle er arbetsplats kunna bli, utan onödig stress?

När vi känner oss stressade, pressade eller mår dåligt på jobbet är det nästintill omöjligt att prestera på topp, och det sätter käppar i hjulen för hela företaget.

Ett vanligt missförstånd är att framgång skapar motivation och glädje, när det i själva verket är helt tvärt om - Det är glädjen som skapar motivationen till framgång.

Slösar ni också massvis med pengar på föreläsare som inte lyckas göra någon förändring?

Jag har sammanfattat de tre största misstagen som jag ser om och om igenom när föreläsare bokas. Ta del av dem för att spara tusentals kronor på rätt föreläsare för din verksamhet nästa gång!

Din email behålls enbart för att kunna skicka relevant information till dig. Vi håller dina uppgifter säkra.

Tänk dig vad ni skulle vinna på att ha medarbetare som
längtade till sina jobb

Förändringar blir lättare och snabbare att genomföra

Medarbetarna bygger automatiskt starkare team

Inspiration och motivation ökar vilket naturligtvis förbättrar  resultaten

Andra företag som jag har jobbat med

Alla medarbetare förtjänar arbetsglädje!

Ett stort missförstånd är att stress kommer från arbetet eller arbetsbördan, vilket inte stämmer då personer reagerar annorlunda inför exakt samma situation. Alla upplevelser kommer från individens egna tankar om arbetet, uppgifter, arbetsmiljön, relationer med kollegor/chefer, etc. Vår föreläsning om arbetsglädje ger er inte bara en ökad förståelse för detta, utan också praktiska verktyg för att förbättra situationen. Vi inkluderar relevanta ämnen som föreläsning om arbetsglädje, motivation och hur du kan prestera bättre på jobbet.
Med insikterna från den här föreläsningen får ni en unik förståelse för hur arbetsglädjen kan höjas i alla lägen. Har ni råd att låta bli att anlita Tomas som föreläsare till ert nästa event?


En framgångsrik resa mot arbetsglädje och effektivitet


Välkommen till en värld av arbetsglädje, motivation och framgång. Här hos oss, med Tomas Lydahl som er guide och inspiratör, är ni på väg att uppleva en förvandling som kommer att påverka både ert arbetsliv och ert personliga välbefinnande.


En positiv förändring på jobbet - Skapa mer arbetsglädje


Det är ett känt faktum att nöjda medarbetare trivs och presterar bättre. Genom att investera i utbildning, välbefinnande och teambyggande aktiviteter kan du skapa en positiv arbetsmiljö som inspirerar och skapar engagemang. Vi förstår vikten av arbetsglädje och hjälper dig att implementera strategier som fungerar.
Genom att boka en föreläsning om arbetsglädje med Tomas Lydahl, en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare, tar ni det första steget mot en mer positiv arbetsmiljö.


Få de bästa tipsen för arbetsglädje


En framgångsrik företagskultur bygger på en grund av arbetsglädje och engagemang. Vår föreläsare, Tomas Lydahl, delar med sig av de bästa tipsen för att skapa mer arbetsglädje i er organisation. Ni kommer att lära er hur ni kan öka samarbete, stimulera kreativitet och främja en positiv arbetskultur.
Genom att boka en föreläsning om arbetsglädje med Tomas Lydahl får ni de verktyg ni behöver för att skapa en kultur där medarbetarna trivs, växer och utvecklas. Ni kommer att lära er att identifiera och lösa hinder som kan minska arbetsglädjen och motivera era medarbetare att sträva efter det bästa. En stark företagskultur är nyckeln till långsiktig framgång och med Tomas Lydahls insiktsfulla föreläsning kommer ni att kunna skapa just detta.


Boka föreläsare om arbetsglädje


Vill du ta din organisations arbetsglädje till nya höjder? Ta det viktiga steget mot en positiv förändring på er arbetsplats. Boka en föreläsning om arbetsglädje med Tomas Lydahl idag och låt oss tillsammans skapa en arbetsmiljö där människor blomstrar och presterar på sin högsta nivå. Genom att boka en föreläsning får ni tillgång till Tomas Lydahls unika insikter och beprövade strategier för att skapa en arbetsplats fylld av energi, motivation och mer arbetsglädje.


Låt inte denna möjlighet gå er förbi - kontakta oss idag och boka en föreläsning om arbetsglädje som gör skillnad!

 

Boka föreläsning