Om Tomas

Tomas Lydahl är född och uppvuxen i Ystad. 1986 flyttade han till Los Angeles och påbörjade en framgångsrik karriär inom hotellbranschen. Under sina 18 år hos Marriott Hotels avancerade Tomas snabbt – från kypare till restaurangchef, event-chef, Director of food & beverage till Director of Sales.

En ny era tog vid 2006 då han startade sitt företag med fokus på föreläsningar inom kundvård, försäljning och utbildningar inom personlig utveckling. 

WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!

Tomas Lydahls första bok gavs ut 2010 – ”WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!”. Jobbet som tillfällig vd för Key Solutions AB resulterade 2013 i titlarna Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats för medelstora företag enligt världsorganisationen ”Great Place To Work”. Under 2015 kom Tomas Lydahls andra bok ut; “TÄNK OM – du stressar i onödan” med underrubriken “Hur du behåller ditt lugn oavsett situation”. En bok som handlar om att agera utifrån den bästa versionen av sig själv, i alla lägen. 

Under de senaste åren har Tomas lagt allt mer fokus på att förmedla sina djupt förankrade kunskaper och nytänkande tankegångar om hur varje individ blir den bästa versionen av sig själv, i alla lägen. Och fokuserar på företag och individer som vill eliminera stress, press och oro vilket är väldigt passande när det gäller ledarskap, försäljning och kundvård. Han är en hyllad föreläsare, coach och en flitigt anlitad facilitator av workshops. Tomas kan konsten att inspirera till nya insikter som skapar förbättringar, inte bara för stunden utan för hela livet. 

En helt ny förståelse om hur vi kan må mycket bättre – oftare

Tomas har studerat personlig utveckling i över 20 år och provade under dessa år alla tillgängliga metoder och tekniker, utan att hitta rätt. Det var alltid något som saknades, eftersom traditionella metoder inte var särskilt tillförlitliga och bara verkade fungera ibland. 

Hans nyfikenhet och envishet att hitta den pusselbit som saknades, för att nå villkorslös framgång och lycka, ledde honom så småningom till en affärscoach i London. En fyradagars intensivkurs pekade Tomas i en helt ny riktning som han inte upplevt tidigare och gav honom alla de svar som han så länge sökt. Efter många livsförändrande insikter bestämde sig Tomas för att lära sig så mycket han kunde om den nyfunna inriktningen. Han har sedan dess gått ett flertal utbildningar – i bla USA, Kanada, Storbritannien och Spanien – hos de kunnigaste mentorerna inom området psykologiskt och mentalt välmående.